Kontakt ParkeringsInfo.dk

ParkeringsInfo.dk er et privat finansieret initiativ, som tilgængeliggører let læseligt information omkring parkering i København, Aarhus og Kastrup Lufthavn. Siden er ikke støttet af offentlige midler.


Kontakt os
Hvis du har ris, ros eller andre spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til ParkeringsInfo.dk:

Din email:
Emne:
Besked:


Vi svarer IKKE på spørgsmål angående:
  • Parkeringsafgifter
  • Beboerlicenser
  • Klager over parkeringer / parkeringsvagter
  • Refusion af fejlbetaling
  • Samt andre ting i samme kategori
Kontakt i stedet:
Københavns Kommune
Aarhus Kommune

Om ParkeringsInfo.dk

ParkeringsInfo.dk er et privat finansieret initiativ, som tilgængeliggører let læseligt information omkring parkering i København, Aarhus og Kastrup Lufthavn.
Siden er ikke støttet af offentlige midler.

Ansvarsfraskrivelse

Information på siden må kun ses om vejledende, da information om priser og parkeringszoner mv. ofte ændrer sig. Vi forsøger altid at få de nyeste priser og oplysninger med på siden hurtigst muligt.
Vi kan ikke holdes ansvarlige for økonomiske tab ved eksempelvis parkeringsbøder eller højere priser, hvis informationerne på parkeringsinfo.dk ikke er opdateret. Vi opfordrer brugerne til at skrive til os, hvis priser mm. ikke er opdateret, eller ved andre fejl og mangler på siden.

Politik til beskyttelse af private oplysninger

Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer, dvs. kun anonyme data) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte være interessant for dig. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her: Googles politik til beskyttelse af personlige oplysninger for annonce- og indholdsnetværket.

Personlige informationer og emailadresser, som registreres hos os vil aldrig blive solgt, videregivet eller på andet måde anvendt ulovligt.