Priser for parkering i Aarhus

I Aarhus er der én betalingszone som dækker den indre by i Aarhus. Som hovedregel er parkering på gaden og i kommunens parkeringsområder og parkeringshuse det billigste valg. Der er dog ikke mange parkeringspladser langs gaderne i Aarhus C, hvorfor man ofte er nødsaget til at benytte et af de mange parkeringshuse eller parkeringsarealer.

Herunder ses tidspunkter og priser for at parkere på de kommunale områder - Se zonekort her. For at se priserne over de privatejede parkeringshuse og arealer i Aarhus C - Klik her

Herunder kan du se priserne for at parkere i Aarhus i 2017.
Dag Tidspunkt 1. time 2. time derefter
Hverdage

kl. 09:00 - 19:00

12 kr. 17 kr. 22 kr.
Lørdage

kl. 09:00 - 16:00

12 kr. 17 kr. 22 kr.

Søn- og helligdage

kl. 00:00 - 23:59

Gratis

Udenfor ovenstående tidspunkter er det gratis at parkere på de kommunale parkeringsarealer i Aarhus.


Sådan betaler du for din parkering
Der er 3 forskellige muligheder når du skal betale for din parkering i Aarhus. Du kan vælge mellem betaling via Mobil App, Dankort/kreditkort eller skrabebillet.

Læs mere om fordele og ulemper ved de forskellige betalingsmuligheder her.


Der er mange forskellige selskaber som udbyder parkering i Aarhus, udover de kommunale parkeringsmuligheder, så du skal være opmærksom på at betale i de automater som tilhører det rigtige parkeringsområde. Generelt er de forskellige selskaber dog gode til at skilte med deres område så du ikke er i tvivl. Klik her for at se priserne over de privatejede parkeringshuse og arealer i Aarhus C.


 
Mobilbetaling med rabatkode
Find de billigste P-huse
Find det billigste parkeringshus i Aarhus.
Se priser og placering her


Gratis steder at parkere
Parker gratis i Aarhus
Se de gratis muligheder her