Gratisparkering ved Kastrup Lufthavn (CPH Airport)

Der er gode muligeder for at parkere gratis når du skal ud at rejse fra Kastrup Lufthavn. Du skal dog forvente at tage et par stop med Metroen. De gratis parkeringspladser er ikke overvåget og er blot parkering i siden af vejen tæt på en Metrostation på Amager.

Undgå venligst parkering på villavejene i området, da parkerede biler her kan udgøre en sikkerhedsrisiko for forgængere og børn, samt være til gene for beboerne.

Vi har fået enkelte meldinger om hærværk på de parkerede biler i området ved Femøren Metro Station. Vi anbefaler derfor at benytte de mere sikre parkeringsmuligheder tættere ved lufthavnen.

Find den billigste parkering her

Herunder kan du se de særligt gode steder at finde en gratis parkering tæt på CPH lufthavn.

 
Vil du parkere sikkert?
Hvis du vil parkere på en overvåget parkeringsplads, anbefaler vi at benytte parkeringsselskabernes parkeringsmuligheder tæt på Lufthavnen.

Det koster fra 40 kr. - 300 kr. om dagen at parkere ved Kastrup Lufthavn.
Find den billigste parkering herHusk, du kan holde gratis i 15 min.
Husk at det er gratis at parkere de første 15 minutter på CPHs parkeringsområder, hvis du fx skal afsætte passagerer.
Se mere om afsætningsmuligheder her
På kortet herunder kan du zoome ind, bevæge dig rundt og se hvor det vil være godt at parkere gratis når du skal ud og rejse fra Kastrup Lufthavn.
De gode gratis parkeringsmuligheder er markeret med på kortet herunder og er tæt på Metrostationerne.


Parkeringsmulighederne er vejledende og kan ændre sig løbende med ny skiltning mv. Kontakt os gerne, hvis du har nyere information.